Camagra voor vrouwen

Camagra is al jaren bekend als middel tegen erectiestoornissen van mannen, maar ook voor vrouwen bestaat hier een versie van: Lovegra. Helaas zijn ze bij dit middel nog niet heel ver qua onderzoeken, de wetenschappelijke werking is namelijk nog niet bewezen. Bij mannen is dit wel degelijk bewezen. Camagra is in de jaren 90 ontdekt door een Zwitsers bedrijf dat onderzoek deed naar depressie. Bij de testpersonen kwam men erachter dat het middel een vrij opmerkelijke bijwerking had. In 1998 verscheen het middel voor het eerst op de markt met de naam ‘viagra’. Camagra voor vrouwen werd later door een Indiaanse farmaeut op de markt gebracht.

Negatieve bijwerkingen

Camagra voor vrouwen kent ook bijwerkingen die allemaal niet heel prettig kunnen zijn. Zo is het mogelijk dat je er pijn in het hoofd van krijgt, zo rondom de slaap, of dat je hartslag er iets van omhoog gaat. Het is daarom voor mensen met hart of vaatziekten afgeraden deze middelen te gebruiken. Ook priapisme is een bijwerking, dit is alleen op mannen van toepassing. Bij priapisme heb je last van een langdurig aanhoudende erectie, terwijl de seksuele opwinding al weg is. Doofheid of kleurenblindheid zijn bijwerkingen die vrijwel nooit voorkomen, maar waar wel rekening mee gehouden moet worden.

Wanneer mag camagra niet worden gebruikt?

Camagra voor vrouwen mag niet worden gebruikt wanneer er sprake is van gebruik van geneesmiddelen die nitraten bevatten. Ook wanneer de betreffende persoon poppers gebruikt wordt gebruik sterk afgeraden. De reden hiervoor is dat je combinatie met camagra ervoor kan zorgen dat de hartslag dusdanig laag wordt dat er een hartstilstand op kan treden, met de dood tot gevolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *