Condooms bestellen? Volg deze 5 tips!

Condooms bestellen, het lijkt misschien iets waar je in eerste instantie niet aan denkt of niet veel aandacht aan besteed. Bij het bestellen van condooms zijn er echter wel een aantal dingen om op te letten. Sowieso doe je bestellen natuurlijk vaak online. Het is dus goed mogelijk om condooms online te kopen. Er wordt bij deze tips daarom vanuit gegaan dat je ervoor kiest om condooms online te bestellen. Waar let je dan op? Wat zijn handige punten om mee te nemen, voordat je bestelt? Deze vragen worden beantwoorden met 5 belangrijke tips. Lees snel verder voor meer informatie op het gebied van condooms bestellen!

Vijf tips: condooms (online) bestellen

Een condoom bestellen? Zoals hieronder staat beschreven; hier komen een aantal dingen bij kijken. Volg daarom onderstaande vijf tips. 

  1. Bestel condooms anoniem
  2. Bestel de juiste maat
  3. Kies een geschikte soort
  4. Vergelijk prijzen
  5. Vergelijk merken

1. Bestel condooms anoniem

De een vindt het fijn om condooms anoniem te bestellen, terwijl de ander dit niet nodig vindt. Bepaal dus voor jezelf of je anonimiteit belangrijk vindt. Zo ja, bestel dan bij een website waarbij anoniem bestellen een mogelijkheid is!

2. Bestel de juiste maat

De juiste maat condooms bestellen gaat nog niet altijd goed. Toch is dit wel iets wat van belang is voor de veiligheid. Daarom wordt het aangeraden altijd goed te checken of je wel de juiste maat condoom bestelt en gebruikt.

3. Kies een geschikte soort

Er zijn meerdere soorten condooms. Denk bijvoorbeeld aan extra dunne condooms of juist dikkere condooms. Wil je een specifieke soort condoom? Dan is het belangrijk dat je goed kijkt wat de mogelijkheden zijn en welke soorten beschikbaar zijn.

4. Vergelijk prijzen

Door te vergelijken op basis van prijs, kun je goedkoper condooms bestellen. Is dit voor jou nodig? Dat is afhankelijk van wat jouw voorkeuren zijn en waar je op wilt letten. Indien je wel wilt vergelijken op basis van prijs, is dit zeker mogelijk.

5. Vergelijk merken

Verder is het nog mogelijk om verschillende merken met elkaar te vergelijken. Indien je een voorkeur geeft aan een bepaalde merk. kun je ervoor kiezen om dit merk te kiezen. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je een nieuwe merk wilt proberen, als een specifieke merk een soort condoom heeft die jij graag wilt of als je eerdere positieve ervaringen hebt met een merk.

You may also like