Lekker samen of alleen genieten van een dildo

Als je het hebt over seks toys, dan denk je vaak aan een vibrator of aan andere toys waar je wel eens van hebt gehoord. Een dildo wordt niet vaak genoemd, terwijl dit wel een van de meest populaire en fantastische sex toys is. Deze namaak penissen zijn ideaal voor zowel mannen als vrouwen, en er valt heerlijk te genieten met een dildo als sex toy. Dit komt omdat het flexibel is, en daarnaast ook een van de meest realistische sextoys is. Je kunt er heerlijk samen van genieten, maar als je alleen bent kun je er ook lekker in je eentje van genieten. Een ding is zeker: het leven in de slaapkamer wordt er veel spannender mee!

Verschillende soorten en maten dildo’s

Sextoys komen vaak in één bepaalde soort waardoor niet iedereen er van kan genieten. Dat is verschillend als het gaan om een dildo. Een dildo is namelijk te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Dit is natuurlijk wel zo realistisch, want penissen zijn er ook in allerlei soorten en maten. Je hebt dildo’s die zijn gemaakt van ruw materiaal voor wat extra genot, en de gladde varianten die vaak de voorkeur hebben bij beginners.

Waarom kiezen voor een dildo als sex toy?

Mensen kiezen voor een dildo, omdat deze vrij compact is van formaat en handig met je mee kan worden gedragen. Daarnaast is het ook makkelijk om schoon te maken met wat water en zeep of middelen die er speciaal voor gemaakt zijn. Het speelt ook mee dat een dildo het meest realistische is op het gebied van seks toys. Dit komt omdat het sterk is afgeleid van een penis van een man. Je kunt er soms zelfs voor kiezen om een dildo geheel op maat te laten maken.

Een dildo bestellen

Je hebt verschillende mogelijkheden om aan een dildo te komen. Zo is het bijvoorbeeld gewoon mogelijk om naar de winkel te gaan, waarbij een dildo in verschillende sex shops gewoon te koop is. Als je wat meer wilt gaan voor discretie of een keuze wilt maken uit een uitgebreider aanbod, dan kun je er ook voor kiezen om een dildo online te bestellen. Dit doe je bij verschillende webshops waarna je bestelling in discretie bij je zal worden bezorgd. Dit is natuurlijk ideaal, want zo weten je buren ook niet wat je hebt gekocht. Het is vaak namelijk niet eens af te leiden van de door waarin het zit.

You may also like