Webcamsex met twee

Ik ben iemand die echt van de webcamsex is, omdat je live interactie hebt met een echte vrouw. En je kunt bij webcamsex op een vrouw klikken die jij geil vindt. Ik zat s ’avonds thuis en begon echt geil te worden. Ik pakte mijn laptop erbij en ging gelijk op zoek naar webcamsex. Ik wou dit keer toch wat anders bij webcamsex en zocht dus naar twee vrouwen achter de webcam. Na heel even gezocht te hebben vond ik 2 vrouwen achter de waar ik webcamsex mee kon hebben.

Ze waren al in een chat met meerdere mensen, ik voegde mij toe aan die chat. Na even wat gespraat te hebben in de chat vroeg ik aan de dames of ik een privé sessie met ze mocht. Dat vind ik toch fijner als ze volledig op mij gericht zijn. Het zijn twee mooie blonde dames die allebei grote borsten hebben. Dit wordt voor mij de eerste keer dat ik webcamsex ga hebben met twee vrouwen. Het eerste was ze gelijk deden was elkaar shirts uit trekken. Na dat hun shirts uit waren begonnen ze over elkaars borsten heen te wrijven en likken. Alleen daardoor was mijn pik al zo hard als een lantaarnpaal.

Na dat ze elkaar flink hadden opgegeild deden ze elkaar broekjes uit, dat deden ze heel langzaam om zo de spanning wat op de bouwen. Op dit punt was ik flink aan het trekken aan mijn harde pik. Een van de vrouwen ging op de rug liggen en deed haar benen wijd, de andere vrouw begon haar eerst over de dijbeen te kussen en te likken en ging langzaam steeds meer naar beneden. Ze likte eerst over haar klitje heen zodat ze lekker goed nat werd, daarna stak ze twee vingers in haar kutje en begon haar hard te vingeren. De vrouw die daar lag begon hard te kreunen en greep de hoofd van de andere vrouw om haar hooft bij haar kutje te houden.

Voor beide plezier
Nu was het de beurt aan de andere om verwend te worden. Zij ging nu op haar rug liggen en er werd het zelfde gedaan wat zij net bij de andere deed. Maar ze wouden toch allebei verwend worden, besloten om standje 69 te doen. De ene ging om de rug liggen met haar benen wijd en ging andersom boven op haar liggen met haar hoofd bij de ander z’n kutje. Ze lagen zo voor de cam dat ik alles goed zien. Ik wist niet wat ik mee maakte dit was  de webcamsex die ik ooit heb gehad.

Ze likte elkaar lekker over elkaars klitje heen en ondertussen waren ze ook lekker hard aan het vingeren. Omdat dit de beste webcamsex is ooit was ik hal zo hard aan trekken dat ik mijn hele laptop onder spoot. Ze vroegen aan mij of ik lekker was gekomen voor hun. En natuurlijk was ik dat. Volgende keer als ik weer webcamsex wil zoek ik hun gewoon weer op.

Volg thuis.nl op hun twitter account voor de geilste foto’s en informatie over webcam babes.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *