Vriendin achter de cam

Ik ben een grote fan van webcamsex, ik heb veel liever webcamsex dan dat ik naar porno loop te staren. Dat komt omdat je bij webcamsex live interactie hebt met echte vrouwen waar jij mee wilt chatten. Een vriendin van mij zit achter de cam, ze weet niet dat ik het ook weet. Ik heb haar opgezocht want het is gewoon en erg lekker wijf. Ze kan niet zien dat ik het ben want ik heb namelijk een andere profiel naam en ze ziet mijn gezicht niet. Het misschien ook wel beter zo, want straks schrik ik haar af en wordt het ongemakkelijk tussen ons.

Ik ging online en logde in op de webcamsex site. Ik ging kijken of ze ook online was, gelukkig was ze wel online. Ik voegde me toe aan de chat waar ze al aan was begonnen met andere mensen. Ik wachtte niet al te lang en vroeg meteen om een privé sessie. We begonnen eerst met wat dirty talk voor dat ze uit de kleren ging. Na wat met elkaar gepraat te hebben begon ze eerst langzaam zich te ontdoen van haar shirt en bh. Ze heeft echt perfecte grote ronde borsten. Ze was lekker haar borsten aan het kneden en over haar harde tepels aan het wrijven en likken. Ik had mijn webcam als zo gericht dat ze tijdens de webcamsex alleen mijn pik kon zien tijdens het aftrekken.

Goed zicht
Nu trok ze haar broekje en slipje uit en ging goed voor de cam zitten zodat ik alles goed zien. Ze likte eerst over haar vinger heen en ging daarna lekker over haar klitje wrijven. Dit is nou het mooie van webcamsex, want ik weet dat ze dit nu voor mij live aan het doen is. Ze wreef over haar klitje tot dat ze echt goed nat was van onder. Ze stak nu heel langzaam twee vingers in haar kutje en begon eerst heel rustig om zo de spanning wat op te bouwen. Ondertussen was ik al flink aan mijn pik aan het trekken. Ze begon zichzelf steeds iets sneller te vingeren, en begon daarbij ook steeds harder te kreunen. Tijdens onze webcamsex zei ze steeds dat ze aan mijn pik in haar kutje dacht want dat maakte haar alleen maar geiler, dat maakte mij ook nog geiler dan dat ik al was. Hoe harder ze kreunde en vingerde hoe sneller ik aan mijn pik begon te trekken.

Ze zag dat ik hard aan mijn pik aan het trekken was. Ze zei toen kom je lekker hard klaar voor me, dan kom ik ook lekker klaar voor jou. Ik begon nog harder te trekken, ik was zo geil alleen als door haar geile lichaam en door dit er allemaal bij werd ik alleen maar geiler. Kort na dat ze dat zei spoot ik alles onder. Vlak na mij kwam zei ook klaar. Dit was de beste webcamsex sessie die ik ooit heb gehad. Gelukkig weet zij niet dat ze net webcamsex heeft gehad met een vriend van haar anders zou het na deze webcamsex sessie erg ongemakkelijk kunnen worden.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *