Zin in webcamsex

Ik was in de stemming om eens lekker aan mijn pik te gaan trekken. Ik ging dus online om naar wat porno te kijken, maar ik kwam op een betere idee. Ik ging op zoek naar webcamsex, ik wou gewoon webcamsex met een geile vrouw die er ook zin aan had. Ik logde in op een site en ging gelijk op zoek naar een vrouw waar ik wel webcamsex mee wilde hebben. Ik hoefde niet lang te zoeken want er waren zat mooie vrouwen online achter de cam. Het rare was dat nog niemand in de chat zat dus ik ging gelijk in de chatroom. Voor dat iemand zich aan gesprek kon toevoegen vroeg ik al om een privé webcamsex sessie met haar.

We hadden nu onze eigen privé webcamsex sessie zonder dat er nog andere erbij waren. Nu kon ze zich volledig focussen op het plezieren van mij. Ze begon al meteen heel sensueel over zichzelf heen te wrijven. Ze had niet veel aan, alleen een slipje en een bh. Ze trok eerst haar bh uit zodat ze eerst met haar borsten kon spelen en mij zo flink kon opgeilen. Ik haalde mijn pik uit mijn broek en begon al lekker rustig aan mijn pik te trekken. Ze was lekker over haar tepels aan het wrijven en likken en ook haar bosten aan het kneden. Ze werd al erg dat door dat de aan mijn pik in haar kutje dacht.

Ze ging op haar rug liggen en trok heel langzaam haar slipje uit, ze ging zo liggen dat wanneer het slipje uit was ik haar kutje meteen goed kon zien. Ze deed haar benen wijd en begon lekker over haar klitje wrijven, ze begon heel rustig en ging langzaam steeds iets sneller. Nu dat ze echt goed was begon ze zichzelf te vingeren en met de andere hand bleef ze of haar klitje wrijven. Maar hier bleef het niet bij. Ze wou met echte goede webcamsex geven, en er voor zorgen dat dit mijn beste webcamsex ervaring zou worden die ik ooit zou hebben.

Net alsof
Ze haalde een grote dildo tevoorschijn en begon aan te likken, ze deed het zo alsof ze aan een echte pik zou zuigen. Ze zei tegen mij dat ze wou dat dit mijn pik was en ging net alsof doen of het ook echt mijn pik was. Ik was ondertussen al flink aan het trekken aan mijn pik en zou ook niet lang meer duren tot dat ik zou komen. Nu de dildo goed was stak ze hem in haar kutje en begon flink hen en weer te gaan. Ze was al zo geil dat het niet lang meer duurde voor haar tot ze kwam. Op het moment dat ik zag dat ze kwam spoot ik ook alles onder. Dit is nou een reden waarom ik gek op webcamsex ben, vrouwen achter die webcamsex hebben geven je veel meer. Webcamsex is namelijk live seks dus je weet dat ze het echt voor jou doet.
Voor meer webcam babes, ga dan naar  webcamsex.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *